Parempi toimitusketju

Logistiikan ulkoistaminen ja toimitusketjun hallinta.

Laske laskurillakuinka säästät ympäristöä ja kuluja

Pyydä kustannusarviotai asiantuntijan yhteydenotto

Tilaa uutiskirjeemmesaat ajankohtaista tietoa

Liiketoimintamallimme perustuu tuotteidemme uudelleenkäytön ja korjaamisen periaatteille. Kestävä kehitys ja kiertotalouden mukainen ajattelu ovat liiketoimintamme ydintä, ja materiaalien kierrättämisestä puhumme vasta tuotteidemme pitkän elinkaaren päättyessä. Seuraavassa esittelemme tärkeimmät eettiset valintamme.

1. CHEP käyttää 100 prosenttisesti sertifioitua puuta

Olemme maailman ensimmäinen yritys, jonka puutavaran hankinta on sertifioitu sekä Forest Stewardship Council (FSC®)- että Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes (PEFC) -tunnustuksilla.

2. Kestävän kehityksen mittaaminen

Riippumattomat tutkimukset osoittavat, että CHEP-lavojen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin vastaavilla valkoisilla lavoilla. Näihin laskelmiin sekä ISO 14044-yhteensopivaan elinkaarianalyysiin perustuen olemme kehittäneet laskurin, jolla voit laskea toimitusketjusi hiilijalanjäljen ja vuotuiset kustannukset. Laskelmien myötä voimme auttaa kehittämään toimitusketjustasi hiilineutraalin.

3. Hiilineutraalit kuormalavat

CHEP on maailman ensimmäinen yhtiö, joka tarjoaa täysin hiilineutraaleja kuormalavoja. Tarjoamme palvelun, jolla voit hyvittää hiilidioksidipäästöt investoimalla kestävän kehityksen hankkeisiimme.

4. Palkinnot

CHEP on saanut kansainvälistä tunnustusta kestävän kehityksen panostuksistaan. Vuonna 2017 CHEP Europelle myönnettiin EcoVadiksen Gold Recognition Level -tunnustus jo toista kertaa peräkkäin. Tunnustus myönnetään ympäristötietoiselle kehitykselle ja saavutuksille ympäristön, henkilöstökäytänteiden, reilun liiketoiminnan ja toimitusketjujen osa-alueilla.

Emoyhtiö Brambles on puolestaan listattu useita kertoja Dow Jonesin Sustainability World -indeksiin, joka antaa tunnustusta toimialansa johtaville vastuullisille yrityksille.

5. Yhteistyötä yli toimialarajojen

Saatamme asiakkaamme yhteen ja yhdistämme kuljetuksia, jotta voimme vähentää tyhjiä kuljetuksia Euroopan maanteillä. Tällä hetkellä rakennamme kuljetusyhteistyötä yli 100 yritykselle, joiden kuljetuksista aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä yhteistyöohjelma on vähentänyt jopa 27 prosentilla.

6. Ylivertainen verkostomme lisää toimitusketjun kestävyyttä

Verkostoomme kuuluu yli 500 000 toimitus- ja keräilypistettä yli 50 maassa. Laajan verkoston ansiosta voimme lyhentää asiakkaidemme kuljetusmatkoja, ja tiedämme miten maantie-, raide- ja merikuljetuksia kannattaa yhdistää.